Toni Soikkeli luopuu valmennusvastuusta

Viimeiset kolme kautta Voimaa nousujohteisesti valmentanut Toni ’Höylä’ Soikkeli luopuu valmentajan tehtävistään päättyneen kauden jälkeen. Höylä on tehnyt erittäin hyvää työtä joukkueen kanssa ja saanut vietyä monia pelaajia henkilökohtaisella tasolla eteenpäin. Sen lisäksi joukkue paransi tulostaan vuosi vuodelta. Höylä onnistui myös hankkimaan joukkueeseen kovia pelimiehiä ja palauttamaan uskon siihen, että täälläkin voidaan taistella tosissaan lohkon kärkisijoista. Joukkue on äärimmäisen kiitollinen Tonille hänen tekemästään työstä ja toivottaa kovasti tsemppiä uusiin haasteisiin yrittäjänä.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Voima etsii uutta päävalmentajaa. Oletko juuri SINÄ se henkilö, joka haluaa kehittää imatralaista salibandya ja viedä Voiman nuorta joukkuetta eteenpäin? Tulevan kauden jälkeen sarjajärjestelmät hieman uudistuu, kun kakkosdivarin ja divarin väliin tulee Suomi-sarja. Oletko valmis lähtemään tekemään töitä sen eteen, että Voima pelaa itsensä tulevan kauden päätteeksi sarjaporrasta ylöspäin?

Joukkue etsii samalla myös uusia taustahenkilöitä (joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja).

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja nykyiseltä joukkueenjohtaja Anu Saariselta, puh 040 551 8467.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *