Sarjakärkeä vastaan toisinto syyskaudelta

Voima ja sarjakärki Sudet SB pelasivat käytännössä toisinnon syyskaudella käydystä kamppailusta Kouvolassa. Sudet olivat ottelun alkupuoliskon varsin jäässä ja Voima puolestaan pelasi kovassa hurmiossa. Ottelun puolivälin jälkeen osat kuitenkin vaihtuivat ja Sudet kirivät voittoon jatkoajan jälkeen lukemin 6-7.

Ensimmäiseen erään Voima sai hyvän startin kun muutaman minuutin pelin jälkeen Jerry Rautio laukoi ottelun avausmaalin Jesse Kotirannan syötöstä. Sudet kuitenkin kuittasivat heti seuraavassa vaihdossa tasoihin. Voima puolestaan vastasi kahdesta seuraavasta maalista kun ensin Joni Lampi kanttasi kaukaa Voiman johtoon ja sen jälkeen Miika Parviainen yllätti Susien maalivahdin etukulmasta. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat 3-1.

Toiseen erään Voima sai edellistäkin paremman lähdön kun vain kuuden sekunnin jälkeen Rautio iski illan toisellaan Voiman jo 4-1 johtoon. Vain hetki tästä ja Juho Piiparinen pääsi nautiskelemaan Joel Sihvosen upean syötön maaliin. Erän puolivälin jälkeen kaikki kuitenkin muuttui. Voima sai ottelun ensimmäisen rangaistuksen ja Sudet kavensivat ylivoimalla tilanteeksi 5-2. Erän lopulla Sudet pääsivät uudestaan ylivoimalle ja jälleen pallo kaivettiin Voiman maalista. Tämän jälkeen Voiman oli vuoronsa koittaa ylivoimaa, mutta tulos jäi uupumaan.

Kolmanteen erään Sudet tulivat huomattavasti aktiivisemmin kuin aiemmin ja se tuottikin tulosta. Ajassa 46:20 Sudet kavensivat tilanteeksi jo 5-4. Voima kuitenkin kuittasi tämän nopeasti kun Pyry Kiander laukoi uransa ensimmäisen maalin miesten peleissä. Viimeisen erän puolivälin tienoilla Sudet iskivät kuitenkin kaksi maalia ja tilanne oli tasan 6-6. Ajassa 58:09 Sudet pääsivät yrittämään johtomaalia rangaistuslaukauksesta, mutta maalia ei syntynyt.

Jatkoaikaa ei ehditty pelata kuin 23 sekuntia kun Sudet iskivät voittomaalin, joten loppulukemat 6-7 jatkoajan jälkeen Susille.

Voiman kausi jatkuu lauantaina 22.2.2020 Lahdessa vierasottelulla Pelicans SB:tä vastaan.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *