Imatran herruus Troopersille

Imatran herruus jäi tältä kaudelta Troopersille heidän vahvan kolmannen erän ansiosta. Ottelu eteni tasaisesti aina kolmannen erän puoliväliin asti, jonka jälkeen Voiman jäähyt kostautuivat ja Troopers korjasi voiton itselleen. Voiton myötä Troopers varmisti paikkansa neljän parhaan joukossa ja lohkon pudotuspeleissä. Heillä on myös mahdollisuudet vielä runkosarjan voittoon.

Ensimmäisen erän Troopers aloitti vahvasti siirtyne ajassa 1:34 johtoon. Troopers vastasi myös seuraavasta maalista. Hieman ennen erän puoliväliä intistä pelaamaan saapunut Toni Hakkarainen kavensi tilanteeksi 1-2 Joni Lammen syötöstä. Troopers kuitenkin kuittasi tämän nopeasti siirtyen uudestaan kahden maalin johtoon. Troopersin miehet olivat alusta asti odotetun vahvoja kaksinkamppailuissa ja sitä kautta pelin hallinta oli enemmän heillä.

Toisen erän Voima aloitti kovalla sykkeellä ja vain kahdeksan sekunnin pelin jälkeen Jesse Kotiranta kavensi Jerry Raution syötöstä vahvan karvauspelin jälkeen. Pian tämän jälkeen Voima pääsi ylivoimalle ja Hakkarainen kanttasi illan toisellaan pelin tasoihin Oskari Hulkon syötöstä. Tästä ei ehtinyt kulua kuitenkaan edes minuuttia kun toisen erän hahmo Harri Vertanen vei Troopersin jälleen johtoon. Ennen erän puoliväliä Kotiranta ja Rautio karkasivat kuitenkin vastahyökkäykseen jälkimmäisen viimeistellessä tilanteeksi 4-4. Vertanen kuitenkin päätti viedä Troopersin johdossa erätauolle iskien vielä kaksi maalia toiseen erään.

Kolmannen erän alkuun Voima pääsi toistamiseen ylivoimalle ja parivaljakko Kotiranta – Rautio värkkäsi kavennusmaalin jälleen jälkimmäisen maalatessa. Tästä ei kuitenkaan ehtinyt kulua jälleen kuin minuutin verran kun Troopersin kapteeni Antton Kuusitunturi lisäsi joukkueensa johdon kahteen maaliin. Erän puolivälin tienoilla Troopers pääsi ensimmäistä kertaa ylivoimalle ja Kuusitunturi onnistui toistamiseen tähän erään iskiessään tilanteeksi 5-8. Erän loppupuolella Voiman kiri tyrehtyi kahden minuutin rangaistukseen, josta Troopers kasvatti johtonsa jo neljään. Vielä neljä sekuntia ennen loppua Troopers onnistui kertaalleen, joten loppulukemat 5-10 vieraille.

Voimalla on jäljellä vielä yksi peli, joka pelataan tulevana torstaina vieraissa SB Heinola Akatemiaa vastaan.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *