Voima matkaa kauden viimeiseen peliin Vierumäelle

Voima päättää kautensa tänään torstaina 12.3. Vierumäellä SB Heinola Akatemian vieraana. Ottelussa ei ole sen kummempaa panosta. Voitolla Voima nousisi juuri Heinola Akatemian ohi seitsemänneksi. Syyskaudella joukkueiden kohdatessa Imatralla Voima oli parempi lukemin 4-1. Heinola Akatemian alkukausi oli varsin vahva, mutta puolenvälin tienoilla heille tuli hieman heikompi jakso jolloin he tippuivat pudotuspelijunasta hieman jälkeen. Joukkueet tulevat sijoittumaan sarjassa sijoille seitsemän ja kahdeksan riippuen tämän illan lopputuloksesta.

Voima lähtee otteluun kahdeksannelta sijalta 19 pisteellä. Maaleja Voima on tehnyt 106 ja päästänyt 122, maaliero -16. Tehokkaimmat pelaajat ovat Jesse Kotiranta (20+18=38) ja Jerry Rautio (22+10=32).

Heinola Akatemia on sijalla seitsemän 21 pisteellä. Maaleja joukkue on tehnyt 91 ja päästänyt 112, maaliero -21. Tehokkaimmat ovat olleet Tero Tommo (18+8=26) ja Rene Kotiluoto (14+11=25).

Voiman pelaajista Kotiranta taistelee vielä koko sarjan pistepörssin voitosta ollen kaksi pistettä perässä johtavaa Matti Korhosta. Rautio puolestaan on tällä hetkellä maalipörssin kärjessä yhdessä J-P Utriaisen kanssa. Nähtäväksi jääkin, onnistuuko kaksikko iskemään riittävän määrän tehoja yltääkseen pörssivoittoihin. Voima lähtee otteluun varsin pienellä kokoonpanolla, mutta enää ei tarvitse säästellä vaan kaiken voi jättää kentälle kun kausi loppuu.

SB Heinola Akatemia – Voima torstaina 12.3.2020 klo 18:30 Vierumäki Areena.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *