Jäsentiedote – Koronavirus epidemiaan liittyen

JÄSENTIEDOTE 18.3.2020

  • Suomen hallitus on linjannut koronaviruksen hillitsemiseksi tehtävät toimenpiteet:
    -Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla
    – Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.
  • Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.Salibandyliitto suosittelee, että toukokuun loppuun mennessä järjestettävät turnaukset ja leirit perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.
  • Imatran Voiman hallitus on päättänyt keskeyttää harjoitustoiminnan 13.4.2020 asti koronavirus epidemian leviämisen ehkäisemiseksi.Voiman hallituksen päätös perustuu valtioneuvoston ja THL:n suosituksiin välttää lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.
  • Voiman hallitus ja seuratyöntekijä tarkkailevat tilanteen kehittymistä päivittäin sekä seuraavat toimenpiteissään jatkossakin sekä THL:n että Salibandyliiton antamia suosituksia. Tiedotamme jäsenistöä tilanteen kehittymisestä ja harjoitusten jatkumisesta jäsentiedotteen muodossa viimeistään viikon 15 (6.-12.4.2020) aikana.
  • Seuran ja joukkueiden organisoiman harjoitustoiminnan ollessa nyt väliaikaisesti keskeytyksissä, kannustamme jokaista omatoimiseen harjoitteluun. Seuratyöntekijä on työstämässä omatoimiseen harjoitteluun liittyvää ohjeistusta, joka jaetaan joukkueiden käyttöön mahdollisimman pian.
  • Seuratyöntekijä peruuttaa kaikki harjoitusvuorot tästä päivästä alkaen aina 13.4.2020 asti.

 

Imatra 18.3.2020
Imatran Voiman hallitus
Seuratyöntekijä