TYÖRYHMÄT

Seuran toimintaa pyritään kehittämään ja organisoimaan organisoimaan entistä paremmin. Seuran hallituksen ensisijaisena tehtävänä on päättää asioista, jotka on valmisteltu kehitysryhmissä/työryhmissä sekä jaostossa, joka koostuu työryhmien edustajista. Ryhmissä toimivat ihmiset ovat kiinnostuneita juuri sen seuratoiminnan osa-alueen kehittämisestä tai käytännön toteutuksesta. Ryhmiä muodostetaan sitä mukaa, kun innokkaita ihmisiä niihin löytyy. Alempana on katsausta tämänhetkiseen tilanteeseen, joihin ehdottomasti tarvitaan innokkaita henkilöitä mukaan.

Se, jolla on pienintäkin halua olla kehittämässä tätä yhteistä mielenkiinnon kohdetta, olkaa rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen. Annat aikaa juuri sen verran kun pystyt, otat juuri niin pienen/ison roolin kun haluat. Voit toteuttaa itseäsi ja omia mielenkiinnon kohteitasi seuraa hyödyttäen ja tuoda omaa kädenjälkeäsi esille. Kaikki eivät rohkene vapaaehtoiseksi ilmoittautua, joten jos tiedät jonkun, jolla olisi ehkä mielenkiintoa ja annettavaa, antakaa vinkkejä siitä.  Nyt on loistava tilaisuus olla viemässä meidän seuraamme juuri siihen suuntaan, johon haluaisit sen menevän.

Yhteisöllisyys

Seuratoiminta on vapaaehtoistyötä, jossa jokaisella on oma intressinsä olla mukana. Usein se on oma lapsi tai oma harrastus seurassa. Yhteisöllisyyttä pyritään seurassa rakentamaan erilaisin keinoin.

Tarkoituksena on, että seuratoiminnasta saa myös itselleen, kun sille vähän antaa. Haluamme, että Voimaan on helppo tulla ja että Voimassa on hyvä olla. Yhdessä on paljon helpompi ja mukavampi tehdä asioita ja mitä enemmän meitä on mukana toiminnassa, sitä helpompi sitä on myös kehittää.

Voimassa järjestetään tapahtumia jotka lisäävät seuran sisällä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, ollaan yhtä suurta Voimaperhettä. Seurassa/joukkueissa kehitetään uudenlaisia toimintamalleja saada lisää aikuisia mukaan toimimaan. Olemme lapsillemme esikuvia tulevaisuuden tekijöiden roolimalleina.

Seuran sisällä on jo toimivia toimintamalleja

•           Imatran Voiman yhteiset ja yleisölle suunnatut, Voimatapahtumat

•           Seuran Toimiston käyttö kokoontumispaikkana, seuran ihmisten kerhohuoneena

•           Voiman joukkueiden valmentajien vahva keskinäinen yhteistyö

•           Vanhempien ja valmentajien välinen yhteen hiilen puhaltaminen

•           Vanhempien työpanos toimihenkilöinä joukkueissa ja peleissä

•           Vanhempien pelivuoro, lauantaisin kokoontuva saunasäbä vuoro

•           facebook ryhmät ja niiden kehittäminen ( Seuran ja joukkueiden omat fb-ryhmät, vanhempien fb-ryhmät)

•           Vanhempien yhteiset lenkit ja liikuntaharrastukset joukkueiden harjoitusten aikana

•           Instagram ja Twitter uusimpina joukkueen sisäisenä ja ulospäin suuntautuvana yhteydenpitovälineinä

Yhteisöllisyyttä lisätään, vanhempia sitouttamalla mukaan seuran ja joukkueen toimintaa. Läsnä oleva, kannustava ja lapsensa asioista kiinnostunut vanhempi tukee lapsensa kasvua kaikilla  osa-aluilla parhaiten. Myös harrastuksen jatkumiseen liittyvissä nivelkohdissa, joita jokaiselle pelaajalle tulee myös normaaliin kasvuun liittyen.

Yhteisöllisyys näkyy kollektiivisena huolehtimisena asioista ja ihmisistä joukkueen sisällä.

Tätä tärkeää asiaa on vienyt eteenpäin jo jonkin aikaa Marjut Röyskö, mukaan ovat tulleet Jani Taalikka ja Jesse kotiranta ja lisää väkeä toivoisimme kehittämään yhdessä tekemisen ja yhteenkuuluvuuden tunnetta Voimaperheessä.

Jos sinulla on ideoita ja halukkuutta lähteä miettimään ja toteuttamaan miten yhteisöllisyyttä voitaisiin lisätä Voimassa, käy täyttämässä seuraava kysely ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sosiaalinen media

Tyttösalibandy

Imatran Voima haluaakehittää tyttösalibandya Imatran seudulla. Tyttösalibandyn käynnistäminen ja pyörittäminen vaatii innokkaita ihmisiä tekemään töitä asian eteen.

Imatran Voimalla ei ole tällä hetkellä tyttöjoukkueita. Seurassa pelaa kymmenkunta tyttöjä poikien joukkueissa ja tyttökerhoryhmä löytyy 03-06 ikäluokille. Ensi kaudeksi Voimaan voitaisiin perustaamahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkue ja kysyntääkin sille on.

Onko sinulla mielenkiintoa lähteä mukaan viemään tyttösalibandya eteenpäin seurassamme? Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa ja/tai toteuttamassa tyttösalibandya? Ota yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään, miten etenemme asian kanssa.

Imatran Voiman fanituotteet

Tapahtumat

Seuramme järjestää vuosittain useita tapahtumia. Näitä ovat mm. vuotuiset Voimapäivä, Voima-Cup, mailanpainajaiset yms. Tässä työryhmässä voit vaikuttaa järjestettävien tapahtumien sisältöön tai olla ideoimassa täysin uusia tapahtumia. Mikäli haluat uutta sisältöä tapahtumiin, tai sinulla on kokonaan uusia ideoita tapahtumien järjestämiseen, tule ihmeessä mukaan!

Valmennuslinja

Seuran valmennuslinja on käytännössä mennyt eteenpäin keskenäisellä vuorovaikutuksella ja tiettyjä samoja elementtejä näkyy jo eri joukkueiden pelissä. On myös olemassa oppaat eri ikäkausille, joihin on pyritty löytämään tärkeimpiä asioita kunkin ikäjakson harjoitteluun niin laji -kuin oheisharjoittelupuolella. Oppaiden päivittämiseen tarvitaan mielipiteitä ja intohimoa lajia ja valmennustoimintaa kohtaan. Tulevaisuudessa seuraan muodostuu vahvasti Voimalainen tapa pelata salibandyä.

Tavoitteena pitemmällä tähtäimellä on rakentaa seuraan oma koulutusjärjestelmä, jonka tulevaisuudessa jokainen valmentaja käy asteittain läpi. Koulutusjärjestelmän toteuttaminen vaatii lisäresursseja myös seuran työntekijäpuoleen, joka voi tulevaisuudessa olla mahdollista.

Jos olet kiinnostunut tämän sektorin kehittämiseen ja tunnet että sinulla on hyviä mielipiteitä liittyen johtamiseen, oheisharjoitteluun, lajiharjoitteluun tai johonkin muuhun valmentamiseen liittyvässä asiassa, ole rohkeasti yhteydessä alla olevan kaavakkeen kautta.

Toiminnan kehittäminen

Toimintaamme pyritään kehittämään jatkuvasti. Tämän työryhmän tarkoitus olisi ideoida uusia toimintatapoja, kartoittaa seuralaisten tyytyväisyyttä ja ottaa vastaan kehitysideoita. Monilla seuralaisillamme on varmasti ideoita erilaisista toimintatavoista. Tässä työryhmässä pääsee vaikuttamaan suoraan seuran toimintaan olemalla mukana määrittämässä tulevia toimintatapoja. Voit olla mukana vaikka vaikka yhden idean verran, tai pidemmällä ajanjaksolla.